Det går så bra!

Nu har vi gått igenom flertalet läxor om om någon onsdag är det dags för första provet. Religion står på schemat och det är faktiskt rätt stort. Stor för en 13-åring kan tyckas.
   Alla läxor går superbra och långt över förväntan. Vissa detaljer saknas såsom regeln: Stor bokstav är dubbelt så stor som liten. En bagatell som snabbt fixas till.

Vi har haft möte med klassföreståndaren också och det var givande. Han fick lite mer bakgrund och vi fick lite mer insyn i hans sätt att jobba. Nu hoppas vi bara på att den där pedagogen dyker upp snart som vi blivit lovade.


Den här veckan tränar vi på:

Procent
Förkortning av bråk
Krångliga ord
Religion
Engelskaglosor



Vi har även, på det personliga planet, lärt oss att sitta ner när vi kissar så man slipper skura toaletten varje dag, tvätta håret med schampo och inte balsam, hänga upp sin blöta handduk, ta egna initiativ -även kallat: Öppna ögonen och kommunicera hyfsat i hemmet.



Den där boken han lånade verkar läsas ganska flitigt, läxorna lämnas i tid och han deltar på gympan. Än så länge saknar han egna gympaskor men får låna ett par av pappan. Någon skolväska har han inte heller men jag lyckades leta fram en snygg tygpåse han kan ha tills vi hittar en bra i affär.
   I helgen åkte vi och köpte lite nya kläder. Ett par jeans och en ny t-shirt. Han är så nöjd! Sen klippte vi till honom, ok, klippte frisyr och den blev han också nöjd med. Han fullkomligt lyser! Och alla klasskompisar hade sagt att han var fin.


Ja, det går verkligen framåt och det börjar bli roligare. För alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0